Mátyus Vendégház

Vendégkőnyv

Űzenet

 
 
 
 
 
A csillagal * jelőlt mezők kitőltése kőztelező
33 entries.
Debóra
Drága Manyi néni!Hazaértünkóta visszavágyunk.Felejthetetlen élménnyel gazdagodva tértünk haza.Még a kicsik /Kinga,Marcell/is sokat emlegetik a Manyi nénit.Marcelka ma 1 hete vásárlás közben észrevett 1 nénit.Nézte,nézte egyszer csak kicsattanó örömmel felkiáltott: ;Anyucikám,itt a Manyi néni! Öröme leírhatatlan volt,ahogy a csalodottsága is amikor tudatosodott,hogy csak hasonlít a néni.Vigaszként megigértük neki,hogy 1szer visszamegyünk.Kicsi Marcelkám az Öreg néne õzikéjébõl az õzikét juttata eszembe. Könnybe lábad az õz szeme,hej nagyon is visszamenne,...."Marcellnak tett igéretünk valahol nekünk is szólt,remélve,hogy mégegyszer hazuról hazamehetünk,mert Drága Manyi néni ritka kincs,kinek varázsa van.Köszönjük,hogy e varázslatnak részesei lehettünk!!!!'
Anikó
Kedves Manyi Néni! Tavaly márciusban töltöttünk el itt egy felejthetetlen hétvégét. remélem emlékszik ránk, a hatalmas hóesésbe mi jártuk meg a Békás -szorost Idén ismét Erdély az úticél, és kisfiam és párom elsõ szava, hogy újjra Önöknél szeretnénk megszállni. Azóta is mondogatja az Ádám/a fiam/, hogy milyen finomak voltak azok az ételek amiket kaptunk.\r\nalig várjuk, hogy kitavaszodjon, és májusban újjra egy hétvégét eltölthessük maguknál. Addig is jó egészséget.
Rusz Anna
Kedves Manyi Néni!\r\n\r\nIdén 2012 április közepén töltöttünk el egy nagyszerû hetet a Mátyus vendégházban Kibéden Manyi Néninél. Én négy éves vagyok, Annának hivnak és a jelem a tulipán az oviban. Apuval és anyuval a Parajdi sóbánya miatt jöttünk Erdélybe egy Budapest melletti kis faluból. Fantasztikusan finomakat tetszett fõzni nekünk és még az sem okozott fejtörést Manyi Néninek, hogy tej allergiám van. Illatos és zamatos levesek és fõ fogások fogadtak minket "otthon" a vendégházban. Nyuszis és csibés piskóta torta is járt nekem ami után megettem az ebédet. Gyönyörû nyuszis himzésû törölközõt kaptam a nagyon vidám szinû barátságos szobánkban. Reggelente meg tetszett mutatni a konyha ablakból a báránykákat akik mentek ki a legelõre. Szedhettem ibolyát a Manyi Néni kis kosárkájába. Szóval minden nagyon szuper volt. Nagyon szépen köszönünk mindent. Amikor legközelebb megyünk a Parajdi sóbányába kezelésre akkor ismét Manyi Néninél fogunk lakni. Puszi: Anna, Apa, Anya.
Balázs Csaba
Kedves Manyi néni!\r\n\r\nKellemes napokat töltöttünk el Kibéden a Mátyus vendégházban. Manyi néni vendégszeretete és a fõztje csodálatos. A ház remek helyen fekszik, közel vannak székelyföld látnivalói. Remélem még találkozunk, VISZONTLÁTÁSRA!
Hajduné Nagy Erika
Kedves Manyika! Köszönjük szépen azt a szeretetet és ellátást amiben részesített bennünket. Ettõl jobban még otthon sem kényeztettek bennünket. Már most alig várjuk, hogy visszamehessünk Önökhöz. Tiszta szívünkbõl ajánljuk mindenkinek, hiszen kipihenten teli élményekkel érkeztünk haza.
Nagy Dominik
Kedves Manyi néni! \r\nNagyon szépen köszönöm azt a sok finomságot amivel tetszett kényeztetni,nagyon jól éreztük magunkat.\r\nMég egyszer köszönjük azt a szeretetet,amivel bennünket tetszett fogadni.
Fazekas család
Pihenés Kibéden a Mátyus vendégházban\r\n2013. május 21-25-ig Manyi néni vendégei voltunk Kibéden. "Csak" félpanziós ellátást kértünk, de a reggeli és a vacsora olyan bõséges és finom volt, hogy többet nem is bírtunk volna enni. A vendégház gyönyörû környezetben van és teljes kényelmet biztosít. Ha nem esik, jókat lehet sétálni a kertben és a kis dombon. A táj is nagyon szép. Mi sokat kirándultunk a környéken, fõként autós körutakat tettünk, megnéztük többekközt Szovátát, Marosvécset, Korondot, Parajdot, Farkaslakát, Énlakát, Segesvárt. Bár az idõjárás nem mindig járt a kedvünkben, de az élmények kárpótoltak mindenért. \r\nKedves Manyi néni! Köszönjük a szíves vendéglátást és a sok figyelmességet! Még szeretnénk visszatérni, mert sok-sok látni való kimaradt abból a pár napból, amit Kibéden tölthettünk.\r\nAkik a környékre készülnek utazni, jószívvel ajánlom a kibédi Mátyus vendégházat és Manyi néni fenséges étkeit! Nem fognak csalódni!
Pataki László
Tavaly nyáron voltam a párommal, nagyobbik lányommal és az unokákkal, mindenkinek jó szívvel ajánlom ezt a helyet.Kényelmes, tiszta, jó kiindulási hely a kirándulásokhoz, de mindent felülmúl Manyika vendégszeretete, kitûnõ fõztjei, ízes magyar beszéde, jólelkûsége.Szép emlékkel gondolunk vissza az ott töltött 4 napra.